10 Jan 2020

Leen je zo nu en dan je auto uit aan vrienden en familie? Geeft dit je echter stress over de gevolgen wanneer de lener een ongeval veroorzaakt? Geen zorgen! Je BA-verzekering komt tussen voor de schade aan derden en je omniumverzekering voor de schade aan je voertuig.

De lichamelijke letsels die de lener oploopt bij het ongeval zijn echter enkel verzekerd wanneer je een bestuurdersverzekering hebt afgesloten. Zo’n verzekering kost slechts enkele tientallen euro’s per jaar en verzekert alle bestuurders die met jouw auto rijden wanneer deze aansprakelijk zijn voor het ongeval.

Zo betaalt deze bestuurdersverzekering een vergoeding bij verlies van inkomen bij arbeidsongeschiktheid, een kapitaal of een rente ingevolge van invaliditeit, een kapitaal bij overlijden en de terugbetaling van de hospitalisatiekosten en medische verzorging.

Geef jezelf rust in het hoofd en contacteer je verzekeringsmakelaar voor meer advies aangepast op jouw situatie. Hij zorgt ervoor dat jij en je geliefden goed verzekerd de baan op kunnen.

Vind een makelaar in jouw buurt