BECKERS & PARTNERS

Beekstraat 9a - 3800 Sint-Truiden
+3211683080 - wim@beckerspartners.com
KBO nr. 0506781151

Wie zijn we?

Het kantoor werd omstreeks 1950 opgericht door Gaston Govaerts, de grootvader van Wim Beckers. Kantoor ‘Govaerts’, zoals de naam destijds luidde, was gespecialiseerd in fiscaliteit en bood daarnaast ook verzekeringsproducten aan.

Vanaf 1980 kon het kantoor rekenen op de bijkomende hulp en kennis van Rik Beckers, schoonzoon van Gaston en de vader van Wim. Wat later werd de benaming gewijzigd in ‘Govaerts & Beckers’ en besloot Rik om de rol van zaakvoerder op te nemen.

In 2002 klopte de derde generatie aan de deur en was voor Wim Beckers de tijd rijp om het kantoor mee te komen versterken. De eerste stappen voor een verdere uitbouw van de verzekeringstak werden onder zijn impuls gezet. Vanaf 2011 kon Wim hierbij rekenen op de steun van zijn echtgenote Natalia Dubrovina.

Na het plotse en onverwachte overlijden van Rik in 2019, namen Natalia en Wim het besluit om het fiscale luik volledig af te bouwen en de focus van het kantoor integraal te richten op verzekeringsproducten.

In 2020 kwam er een samenwerking tot stand met Roland Billen. De assimilatie en integratie van de verzekeringsportefeuilles betekende een belangrijke nieuwe stap en een uitbreiding voor het kantoor, vanaf dat ogenblik gekend onder de nieuwe benaming ‘Beckers & Partners’.

Begin 2022 kende het kantoor een explosieve groei dankzij de integratie van het kantoor Rudy Deckers, al meer dan 40 jaar in Sint-Truiden en omstreken een begrip in de verzekeringswereld.

De vergaarde en gedeelde kennis van 4 ervaren mentoren, een frisse dynamiek en een uitstekende samenwerking met de belangrijkste nationale verzekeringmaatschappijen, stellen ons kantoor in staat om u de meest interessante voorwaarden aan te bieden voor elk type verzekering, tegen de beste tarieven. Ons kantoor staat garant voor een continuïteit op lange termijn en neemt haar klanten alle zorgen uit handen wat verzekeringen betreft.

We staan voor je klaar

Campagne je makelaar

Ons kantoor

BECKERS & PARTNERS
Beekstraat 9a
3800 Sint-Truiden
Routebeschrijving

BECKERS & PARTNERS

Contacteer je verzekeringsmakelaar

Maak een keuze via welke weg je contact wil opnemen met je makelaar. We gaan zo snel mogelijk met je contact opnemen via het door jou gekozen kanaal.

Stel een vraag

Indien je een vraag hebt, kan je deze via onderstaand formulier stellen.

Betreft
CAPTCHA
One file only.
500 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

Als verzekeringsmakelaar werken wij onafhankelijk samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.  Op die manier kunnen wij u de ruimste keuze en de meest complete service garanderen.  Hieronder vindt u de verschillende partnermaatschappijen terug.

De onafhankelijke makelaars in verzekeringen worden ondersteund door: